Стало відомо про інцидент, який стався в Києві з п'яним водієм. Патрульні вчасно спрацювалися.

Таким чином, повідомляється, що вночі, співробітники правоохоронних органів зупинили водія автомобіля Citroen, сталося це на Набережно-Корчуватській вулиці.

Вирішили перевірити його стан через те, то його трясло по всій дорозі під час їзди.

Після того, як його зупинили, стало зрозуміло, що водій перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Результат на пристрої Драгер показав, що в його крові 2,34 проміле.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як виявилося пізніше, його вигнали з дому, і тому він вирішив напитися, і трохи здатися.

Інформація та ролик з місця подій опублікували на сторінці Київ Оперативний.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз. У дворі цього ж будинку поліцейський автомобіль зачепив припарковану машину.

Також Знай писав, що в кінці минулого тижня майже 30 автомобілів потрапили в наліт на шосе Interstate 94 в Монтічелло, штат Міннесота, і кадри, зняті з місця події, показують, наскільки значним був інцидент.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в ніч на 18 листопада в ДТП автомобіль таксі розірвало на частини.