Стало відомо про те, що в Києві під Офісом президента України знову заворушення. Оголена активіста зобразила "дівчинку на кулі».

Таким чином, повідомляється, що в середу, 25 листопада, активістка перед будівлею офісу президента України провела акцію протесту, і зобразила «дівчинку на кулі».

Активістка прийшла під офіс президента України абсолютно голою, фото: Київ зараз
Активістка прийшла під офіс президента України абсолютно голою, фото: Київ зараз
Активістка прийшла під офіс президента України абсолютно голою, фото: Київ зараз

За словами Femen, це символізує те, що в Україні хитке становище жінок, і вони беззахисні перед патріархальним свавіллям.

Тому, вони вимагають, щоб Уряд України ратифікували Стамбульську конвенцію.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оголена активістка роздяглася, і забралася на кулю, яка стоїть поруч з будівлею офісу Зеленського. До того, як її затримали, вона у всю кричала «геть насильство».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Києві на Андріївському узвозі помітили оголених дівчат, які прогулювалися в гетрах, шапках і масках.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний Відеоролик опублікував "Pavlovsky News" в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався днями біля Андріївської церкви в Києві. Дві оголені дівчата були на зйомках якогось відеоролика, в якому погодилися зніматися абсолютно оголеними. З одягу на них можна було помітити лише маску, шапку і гетри. Що примітно, вони знімалися біля бічного ганку церкви.

Нагадаємо, що у мережі показали ролик з чоловіком, який ходить по Києву голий. Його не бентежить погода на вулиці.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Івано-Франківську збоченець показував дітям свої статеві органи.

Також Знай.иа писав, що секстремістка Femen роздяглася на підтримку абортів перед здивованою дівчинкою і очманілою бабусею.