У Києві водій вантажівки, що належить комунальним службам, застряг посеред дороги. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, чоловік на вантажівці «Київавтодору» намагався оминути затори на Столичному шосе, проте йому це не вдалося – він застряг на габаритно-ваговому комплексі.

«Щойно на Столичному шосе водій-віртуоз на вантажівці «Київавтодору» намагався об'їхати затор, випадково налетів на комплекс ГВК та застряг», - написали у спільноті.

«Не чіпайте, нехай постоїть, подумає над своєю поведінкою», «Із зарплати віднімуть», "Зважені та щасливі" - вважають коментатори під постом.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

«От цікаво, а що він так пізно там робив? Робочий день давно закінчився! Або понаднормові почали платити?», «Так лівий асфальт продати треба», - обурюються українці в коментарях.

Нагадаємо, тисячі українців позбавлять соцдопомоги: хто залишиться без грошей вже у січні. Наступного року пенсії перестануть виплачувати тим, хто недобрав певну кількість років роботи.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українців без масок почнуть штрафувати: Зеленський підписав указ. Володимир Зеленський підписав закон, що передбачає штрафи за перебування у громадських закладах і транспорті без засобів захисту.

Також "Знай.ua" писав, в українських лікарнях не вистачає ліжок для хворих? Степанов зробив термінову заяву. Вже довгий час ширяться чутки про те, що начебто в українських лікарнях через велику кількість хворих на коронавірус, не вистачає ліжок. Ситуацію прокоментував міністр охорони здоров'я Максим Степанов.