На Київщині, у селі Страхолісся Іванківського району, розшукують безвісти зниклу жінку з дітьми. Про це повідомили у поліції області.

За інформацією правоохоронців, 22-річна жінка із двома маленькими дітьми зникла ще у понеділок, 23 листопада.

Наразі силами співробітників Іванківського відділення поліції встановлюється місце перебування 22-річної Оніс Надії та її маленьких дітей: трирічного Оніс Максима та шестимісячної Боглачової Софії.

У поліції розповідають, що жінка з маленькими дітьми на руках у понеділок, 23 листопада, приблизно о 15.00 пішла з місця проживання своїх родичів по вулиці Ватутіна у селищі Страхолісся, і до цих пір не повернулася назад і не дає про себе знати.

Із рідними вона не звязувалася. Припускають, що разом зі зниклими може перебувати чоловік на ім’я Олександр, виглядає на 30-33 років.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Прикмети зниклої жінки: на зріст 160 сантиметрів, худорлявої статури, обличчя овальне, волосся темне, пряме, довге, очі карі.

Була одягнена у синю куртку до колін, брюки чорного кольору, шкіряне взуття.

Усіх, хто володіє інформацією щодо їхнього місця перебування, просять повідомити до поліції.

«Пішла від чоловіка чи співмешканця, і всього справ. Тим більше, пишуть, що могла бути з мужиком», «Сховалася від родичів», - вважають українці.

Нагадавши, Знай писав, що в Харківській області довго шукали молоду жінку з малолітньою дитиною. У поліцію звернувся 40-річний глава сімейства із заявою про зникнення 20-річної дружини і 2-річну дитину, правоохоронці взялися шукати.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі безвісти зник викладач із Запорізького національного університету. 10 листопада чоловік зник. Приблизно о 14:30 він покинув робоче місце, і з тих пір його ніхто не бачив. Першими занепокоїлися колеги та представники арабської Діаспори в Запоріжжі. Вони повідомили в поліцію про зникнення чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині поліція розшукує чоловіка, який зник ще 10 листопада. Лавринов Роман Степанович близько 10 години ранку вийшов з дому і досі не повернувся. У селі Налужжя зник Лавринов Роман Степанович 1969 року народження. 10 листопада о 10 годині ранку він вийшов з дому і не повернувся.