У Києві біля станції метро "Академмістечко" згоріло маршрутне таксі.

Читайте Знай в Google News!

Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у місті Київ у Facebook, а також спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався близько 17:00 в суботу, 21 листопада, на проспекті Академіка Палладіна біля одного з виходів станції метро "Академмістечко". Як з'ясували рятувальники, загоряння сталося в той момент, коли маршрутка перебувала на зупинці і чекала пасажирів.

Побачивши вогонь, водій покинув транспортний засіб і спробував погасити його самостійно. На допомогу йому прийшли й інші водії, проте врятувати маршрутку не вдалося. По ліквідації пожежі, о 17: 35, з'ясувалося, що автобус згорів повністю.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як зазначається в пабліку "hueviy_kiev" в Instagram, водій дав коментарі з приводу події. З його слів точка загоряння перебувала під капотом з правого боку. Коли він помітив це, то заглушив автомобіль і почав самостійно гасити вогонь. Водій зазначив, що маршрутка була випушена в 2017 році, а те, що відбувається вказує на підпал "чорних" перевізників.

Пост hueviy_kiev в Instagram / скріншот
Пост hueviy_kiev в Instagram / скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві двоє кур'єрів служби доставки Glovo побили водія авто прямо посеред дороги.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві чоловік через сімейну сварку вирішив підпалити квартиру.

Також Знай.иа писав, що киянка на шаленій швидкості влетіла в дерево-маленьку доньку відкачують лікарі.