Стало відомо про те, що в Києві сім'я занесла в квартиру газовий балон. Він може бути небезпечний для всього будинку.

Таким чином, повідомляється, що журналісти ТСН перевірили мешканку Києва, яка за словами сусідів принесла додому небезпечний газовий балон.

Сусіди були перелякані після трагедії, що трапилася на Позняках в червні поточного будинку. Вони не хочуть повторити цей же сценарій.

Сім'я на зауваження не реагує, а на контакт йти не бажають. У балоні, який стоїть у них в квартирі, не бачать нічого надприродного.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Сусідка Ірина Петрівна проживає на 9 поверсі. Незважаючи на таку різницю, вона боїться жителів квартири на другому поверсі.

Вона на власні очі бачила, як вони занесли балон, тому й налякана, адже, зовсім неподалік, 21 червня, стався вибух.

Тоді кожен відчув як це небезпечно, і на скільки вони не захищені.

Про сім'ю з другого поверху відгукуються не особливо приємно. Вони смітять у під'їзді, порушують правила. Скарги йдуть безперервно протягом останніх п'яти років.

І після крайнього випадку, теорпеніе остаточно лопнуло.

Журналістам відкрила жінка, і сказала, що балона вже давно немає, його винесли, і це бачили сусіди. І дійсно, його там не знайшли.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві в житловому будинку під час вибуху газу загинули три людини

Як повідомляв портал Знай, під Харковом п'яний АТОвець підірвав себе гранатою – очевидці в жаху.

Також портал Знай писав, що на Львівщині закривавлене тіло знайшли посеред вулиці.