Як відомо, близько місяця тому, в Києві встановили перший бокс для бездомних тварин, який видає корм. Але, у котиків з'явилися конкуренти.

Таким чином, повідомляється, що в мережі з'явилося відео того, як корм для тварин крадуть звичайні голуби.

Ролик вийшов кумедним, і головне, що ніхто в цьому не винен. Навряд чи щось можна буде вдіяти в крилатими конкурентами.

Їх там зібралося чимало, і всі намагаються поласувати безкоштовним кормом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що голуби - не єдині, хто любить халяву. Спритні кияни і тут знайшли спосіб нажитися на чужій доброті, повідомляють в телеграм-каналі»Ху*вий Київ".

За словами автора повідомлення, на його очах місцеві жителі "грабували" апарат, який приймає відпрацьовані пластикові вироби і видає порцію корму, призначеного для бездомних тварин. Замість того, щоб нагодувати голодних дворняжок, кияни набирають корм для своїх домашніх вихованців.

Раніше портал "Знай" писав, що в Києві почав діяти перший вуличний апарат «Япомогабокс». Він приймає пластикові пляшки, і видає за це порцію корму для бездомних тварин.

Також раніше портал "Знай" писав, що Хмельничани наплювали на карантин і вирушили у хресну ходу- " Бог захистить"

Також портал "Знай" писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"