У вівторок ввечері, 17 листопада, в українській столиці пішов перший сніг.

Користувачі соціальних мереж активно діляться знімками засніженого Києва - перший зимовий день завжди особливий.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Протягом декількох днів погода в Києві планомірно погіршувалася: поступово падала температура, підвищувалася вологість повітря.

Щоправда, морози поки не поспішають приходити до столиці: відмітка термометра вперто тримається біля нульової позначки.

Нагадаємо, Знай писав, що в останню добу в Києві та в інших регіонах пройшов перший сніг. Українці зраділи приходу зими, а ось автовласники стали заручниками ситуації. у Києві дороги не встигали розчищати від падаючого снігу. На вулицях міста утворилися затори. За минулу ніч патрульна поліція нарахувала 47 дорожньо-транспортних пригод, постраждалих у них не було.

Також Знай повідомляв, що в середу, 18 листопада, по всій території України очікується сонячна і не дощова погода. У той же час в деяких областях країни температура повітря буде нижче нуля. Однак на Заході синоптики Укргідрометцентру прогнозують тепло.

Нещодавно Знай передавав, що на Україну насуваються сильні морози. Зокрема, чекає це схід країни. В Україну прийшов арктичний холод. Сталося це у вівторок, 17 листопада. у західних регіонах очікуються короткочасні опади. У Донецькій і Луганській області можливий навіть мокрий сніг. Зима остаточно приходить в Україну.