У Києві молодий чоловік зробив стрибок з вікна висотки і вижив. Про це розповіли в співтоваристві "Київ Оперативний" в соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, надзвичайна подія сталася на вулиці Герцена, 35.

"На Герцена, 35, хлопець вистрибнув з вікна. На щастя, вижив і був госпіталізований в лікарню", - зазначають автори повідомлення. Особистість потерпілого і його мотиви поки не відомі. Також немає інформації про те, в якому стані він знаходиться зараз.

Крім фатального стрибка, у дворі будинку також сталася ДТП: поліцейський автомобіль, за яким до потерпілого їхала швидка допомога, зачепив припарковану на узбіччі машину. Цей момент потрапив на відео, зняте очевидцем.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З приводу ДТП думки киян розділилися-одні лають правоохоронців, інші-порушника правил паркування.

"Тобто нікого не збентежило, що машина цілком і повністю на зебрі? Або на території ЖК якісь інші ПДР?", "Новий вид штрафу від поліції за порушення ПДР«,» а цю машину ще й евакуювати потрібно, варто прям на зебрі, а то що в нього в'їхали питання часу", - обурюються коментатори.

Нагадавши, штрафу на 17 тисяч мало? Поліція України зможе застосовувати електрошокери.

Як повідомляв портал Знай.uа, де в Україні будуть платні дороги: 500 гривень в один бік.

Також Знай.uа писав, що у Києві "герой парковки" став на шляху швидкої допомоги.