У Києві в метрополітені під час несення служби помер поліцейський патрульної поліції управління поліції в метрополітені – старший сержант поліції Вадим Бондарчук. Про це повідомляють його колеги.

Як зазначається, 38-річний чоловік перебував на робочому місці, коли раптово відчув біль у грудях. Він повідомив про це колегам, які терміново викликали швидку допомогу.

Прибувши за викликом, медики майже годину намагалися реанімувати чоловіка, який втратив свідомість, однак їхні зусилля виявилися марними – він помер.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

В управлінні столичної поліції додали, що правоохоронець почав свою службу ше 18 років тому. За цей час він встиг послужити на різних посадах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У померлого чоловіка залишилися дружина та 15-річна донька. Колеги та небайдужі громадяни висловлюють співчуття родині передчасно померлого Вадима Бондарчука.

Нагадаємо, раніше На Львівщині коронавірус погубив талановиту викладачку-без неї осиротів університет

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів"

Також «Знай.uа " писав, що Юна киянка два тижні боролася з коронавірусом, рідні осліпли від сліз: "лікарі говорили, не більше 3 днів"

Крім того, у Дніпрі коронавірус забрав життя бравого майора поліції - без батька залишилися двоє дітей.