У Києві не закриватимуть метро на карантин. Про це повідомив радник Київського міського голови, секретар штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Володимир Бондаренко в ефірі телеканалу Obozrevatel TV.

За словами Володимира Бондаренка, влада Києва чітко дотримується постанов Уряду, які передбачають введення карантинних обмежень.

Читайте Знай в Google News!

Чиновник підкреслив, що в даний момент в уряді не вводили ніяких обмежень щодо роботи наземного транспорту і метро. Тому всі види комунального транспорту Києва працюватимуть у звичайному режимі.

"Місто не буде приймати жодних рішень щодо обмежень транспорту, якщо постановою Кабінету міністрів не будуть введені якісь додаткові обмеження. На сьогодні ми тільки виконуємо постанову уряду" - сказав Володимир Бондаренко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Бондаренко, фото: Facebook
Володимир Бондаренко, фото: Facebook
Володимир Бондаренко, фото: Facebook

Варто відзначити, що Київ лідирує за рівнем захворюваності Covid-19 серед інших міст України. Так, станом на 17 і 18 листопада в столиці було зафіксовано 1143 і 1213 нових заражених коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Мінсоцполітики анонсували виплати сім'ям загиблих від Covid-19

Як повідомляв портал "Знай.uа", карантин вихідного дня розділив ресторани на два табори

Також, "Знай.uа" писав, що Шмигаль перерахував безкоштовні послуги для українців, які лікуються вдома від Covid-19