У суботу, 14 листопада, у Броварах (Київська область) померла 5-річна дівчинка.

Як повідомляє портал "Трибуна Бровари", трагедія сталася через два дні після відвідування стоматолога, який "поклав їй миш’як". Про яку саме клініку йдеться, наразі не уточнюється. Медики припускають, що причиною смерті міг стати тромб, який відірвався.

Відомо, що батьки звернулися до лікарів, коли малеча почала скаржитися на нудоту і блювоту. Загрозливого стану медики не помітили, призначили ліки та відправили додому.

У суботу вранці, 14 листопада, дівчинці зовсім погіршало, дитина почала синіти. Батьки негайно викликали швидку, проте це не допомогло. 5-річна крихітка померла у присутності лікарів.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у дніпровській маршрутці жінки "відморозилися" від хлопця без ніг: "Мовчки витріщалися у вікно"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині автобус смерті зніс дитину з дороги - бідне янголятко, всі в сльозах.

Також портал Знай.uа писав, що талановита українка рятує хворого сина гачком і нитками: "Заради дитини мати здатна на все"