Українка Галина Цветкова творить справжні чудеса за допомогою ниток та гачка, і все це – заради здоров’я сина з інвалідністю. Про ц повідомляють у «Суспільне Житомир».

Як зазначається, мешканка Народичів плете гачком різноманітні речі на замовлення. Таким чином вона збирає кошти на операцію для свого 16-річного сина Владислава. Дитина змалечку має інвалідність.

Матір розповідає, що хлопчик до п’ятирічного віку не міг ходити, до восьми років не міг самостійно їсти. Зараз хлопцю вже 16 років, він закінчив дев’ять класів і щоденно займається фізичними вправами.

Фото, Facebook Галина Цветкова
Фото, Facebook Галина Цветкова

Фото, Facebook Галина Цветкова
Фото, Facebook Галина Цветкова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото, Facebook Галина Цветкова
Фото, Facebook Галина Цветкова

«Слава Богу за Владика!!! Ця родина віруючих людей! Віра мами робить чудеса! Вони дійсно потребують, давайте допоможемо, адже скільки випробувань пройшла ця сім'я ... Їх надія тільки на Господа .... І в те, що Бог відкриє серце для кожного, хто читає цей пост, щоб благословити цю сім'ю...», «Заради здоров‘я дитини мати готова на все! Поможи їм, Боже!», «Мама розумниця! Хлопцю бажаю здоров'я і здійснення всіх мрій та бажань. Залюбки куплю хоч один із виробів мами», - пишуть українці.

«Добрий вечір! Друзі, я, мама Владислава. Прочитала всі ваші коментарі. Дякую за підтримку, за молитви особлива подяка. Заходьте на мою сторінку у ФБ, там у світлинах є альбоми з моїми роботами. Приємного перегляду», - відписалася сама мама хлопця.

Нагадаємо, що маленькому львів'янину потрібна термінова операція, мама благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Львові тяжко хворий хлопець показав приклад стійкості, здоровим таке не під силу

Також, "Знай.uа" писав, що з маленького українця із запаленим мозком випливає життя