Верховна Рада України планує скасувати постанову Кабінету Міністрів Про карантин вихідного дня, а в.о. спікера назвала його "великою дурнею".

Читайте Знай в Google News!

Про це тимчасовий спікер ВРУ Олена Кондратюк заявила на брифінгу.

11 листопада Кабмін прийняв постанову про введення карантину вихідного дня на території України, який обмежує роботу всього, крім продуктових магазинів, аптек і транспорту. Однак, народ виступив проти такого рішення, адже багато підприємців отримують більшу частину доходу саме на вихідних.

Верховна Рада також не погодилася з Постановою Уряду. У парламенті вже зареєстрували проект постанови № 4381, згідно з яким депутати хочуть скасувати рішення Кабінету Міністрів. Відповідний проект вже з'явився на офіційному сайті парламенту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також, під час брифінгу тимчасовий спікер Олена Кондратюк назвала карантин вихідного дня "великою дурістю". На її думку, перед рішенням уряд мав порадитися з ВРУ, громадськістю, науковцями та медиками.

"Думаю, що це велика дурня. Тому що вона не вирішує питання ні з точки зору епідеміологічної ситуації, ні з точки зору медичної ситуації ... Це рішення є передчасним і недоцільним",-сказала віце-спікер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Сергій Корнак попередив про мітинги в Києві:"це чиста маячня, ідіотство".

Як повідомляв портал Знай.иа, київський підприємець спритно обійшов нові карантинні обмеження, перетворивши свій веломагазин на"церкву".

Також Знай.иа писав, що українці кричать про наслідки карантину вихідного дня, це не рішення.