У Києві демонтували незаконну мобільну лабораторію, в якій проводили "експрес-тестування" на COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Детальніше про це розповідає прес-служба Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві в Facebook.

Повідомляється, що в суботу, 14 листопада, співробітники Держпродспоживслужби прийняли рішення про демонтаж незаконної лабораторії, яка розташовувалася в металевому вагончику біля ТЦ "Орнамент", що на проспекті Правди, 58. Крім того, що лабораторія була відкрита незаконно, інспектори зафіксували всілякі порушення протиепідеміологічних умов.

В ході проведення комісійного обстеження було виявлено, що у ФОП Доненко о.в. Немає ліцензії на провадження господарської діяльності з медичної практики. Також не були дотримані профілактичні та протиепідеміологічні вимоги, введені на період карантину в Києві. За їх порушення Подільське управління поліції ГУНП в Києві склало протокол про адміністративне правопорушення згідно зі статтею 44-3 КУпАП.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Демонтаж / фото : Держпродспоживслужба Києва
Демонтаж / фото : Держпродспоживслужба Києва

У даному вагончику інспектори не виявили електроенергії, опалення, водопроводу, каналізації. Їм не надали відомості про утилізацію використаних засобів індивідуального захисту та інших медичних виробів. У вагончику не було умов для зберігання зібраних аналізів, дезінфекції медичного обладнання та ЗІЗ. Співробітникам псевдолабораторії не виділили туалет і місце для зберігання особистих медичних речей.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, що не можна їсти і пити при коронавірусі, терапевт дав поради хворим.

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.