У Києві з самого ранку п'ятниці, 9 жовтня, утворилися гігантські черги з бажаючих перевіритися на коронавірус.

Як повідомляє Главком, одна з таких черг вишикувалася на столичному масиві Троєщина, де знаходиться ДНК-лабораторія на проспекті Маяковського, 5. Вже близько 7 ранку тут стояло не менше 100 осіб.

Щоб здати тест, люди займали чергу ще вночі. До слова, кияни, які бояться за своє здоров'я, забули про дотримання дистанції і обов'язкові маски.

Тим часом у Харківській області дітей масово відправляють на дистанційне навчання. Так, у Лозівському районі не лише оголосили карантин, а й продовжили канікули. Тут коронавірус діагностували у 7 вчителів, один педагог помер. З 12 жовтня всі без винятку школи йдуть на онлайн-форму навчання.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, директор Вишнівського ліцею "Ідеал" Володимир Коваленко помер у київській лікарні в понеділок, 5 жовтня. Чоловікові було всього 49 років. У ліцеї стверджують, що протягом останніх півтора тижнів відразу у кількох вчителів діагностували коронавірус, але цей факт приховували як від учнів, так і від батьків. Школа продовжувала працювати в штатному режимі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коронавірус почав косити маленьких українців, медики розриваються.

Як повідомляв Знай. ua, у школах введуть страхування від Covid-19, кому доведеться оформляти документи.

Також Знай. ua писав, що Китайський вірус змінює своє "обличчя", лікар заявила про нові симптоми.