У Києві виявили труп невідомої жінки. Поліція просить допомоги в упізнанні загиблої.

Як зазначається, тіло жінки було виявлено 13 жовтня близько 15:27 у Голосіївському лісі, неподалік від будинку №60/3 по вулиці Ягідній.

На трупі молодої дівчини, за висновками експертизи, помітні ознаки насильницької смерті. Встановити її особу поки що не вдається. Усіх небайдужих просять долучитися до упізнання жертви.

Прикмети загиблої: виглядає на 25 – 40 років, приблизно 165 – 175 сантиметрів на зріст, середньої статури, обличчя овальне, волосся темно-русяве до плечей, ніс прямий, губи тонкі, брови дугоподібні, підборіддя пряме. Передні верхні зуби трохи надщербнуті. Вуха зі слідами проколів, однак ні сережок, ні будь-яких інших прикрас на жінці немає.

Нігті на руках не нафарбовані, руки виглядають не доглянутими.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

На момент огляду на жертві були одягнуті: коротка куртка чорна з тканини зі штучним хутром світло-сірого кольору на комірці та рукавах; бежева сукня до колін; білий шарф; тонкі капронові колготки тілесного кольору, бюстгальтер кольору хамелеон, спідня білизна «бікіні» чорного кольору.

Була взута у чоботи-ботфорти чорного кольору на підборах. Поруч із тілом виявили косметичку золотистого кольору з косметикою.

«На фото видно що в неї права кінцівка зламана. Може ДТП? Хтось збив і, щоб приховати цей факт, "викинув" на узбіччі труп», «У Голосіївському парку постійно такі знахідки», - зазначають кияни.

Нагадаємо, що у столиці поруч із зупинкою для трамвая виявили труп чоловіка з ножем у животі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Буковині знайшли тіла безвісти зниклих чоловіків-копи підозрюють найстрашніше

Також, "Знай.uа" писав, що на Тернопільщині молодик звів рахунки з життям. Його виявили в петлі в будинку батьків.