У ніч на четвер, 12 листопада, київські окммунальники почали обробляти мости спеціальними протиожеледними матеріалами.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

"Вночі температура дорожнього покриття на мостах опустилася нижче нуля. Щоб не допустити утворення ожеледиці, дорожники обробили штучні споруди соляним розчином. Цей розчин ефективно запобігає обмерзання покриття навіть при 100% вологості і мінусових відмітках температур", - кажуть комунальники.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства. Так, аеромоніторинг допоможе швидше побачити, де відбуваються втрати тепла, в якому стані знаходяться димові труби градирень, котелень, теплотрас повітряної прокладки. Всі результати будуть вносити в спеціальну геоінформаційну систему київських тепломереж.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes: "Перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.