Популярний київський клуб "Bingo" не витримав карантину по коронавірусу і змушений закритися. Про це повідомили в закладі.

Відзначається, що приміщення клубу змінить своє призначення – за попередніми даними, його перебудують під магазин мережі АТБ.

Власники клубу подякували своїм відданим відвідувачам та музичним колективам, які за довгі роки існування закладу встигли виступити на його сцені.

"Сподіваємося, концертна індустрія швидше відродиться після кризи, і в Києві з'являться нові гідні майданчики. А "Бінго" - це вже історія", - зазначили в клубі.

Фото: Bingo
Фото: Bingo

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Всі заходи, які були заплановані в Bingo до карантину і не відбулися, будуть перенесені.

«Дійсно, "Бінго" - це ціла епоха, свого часу виступи на сцені даного клубу було межею всіх мрій, адже якщо тебе запросили виступати на сцену «Бінго», значить, ти дійсно чогось досяг і чогось стоїш! Принаймні, так було в період 2009-10х років», «спасибі «Бінго» за новорічні дитячі ялинки 90-х, трешові концерти, трансляції Євро - 2012 і більярдний клуб», - сумують кияни.

"Пропоную всім переїхати на проведення концертів в мережу епіцентрів-вони, судячи з усього, і в ядерну зиму працювати будуть", - додають люди.

«Сумно... так, шкода дуже! Але до "Бінго" це був великий Палац культури з кінотеатром, концертним залом, і на його основі з'явився клуб. І навіть неможливо уявити, яким буде це перепрофілювання під АТБ, жах!",- обурюються городяни.

"Спасибі вам за все. Мені у вас завжди було кайфово", - зазначають у коментарях.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що авіаперельоти відновляться в 2026 році - в Європі озвучили невтішний прогноз. У Європі озвучили три сценарії відновлення авіасполучення.

Також портал Знай.ua писав, що держава провокує людей на недовіру та агресію: ресторатор Максим Храмов відреагував на карантин вихідного дня. За словами ресторатора проблема не в тому, які рішення приймають представники влади. А в тому, що вони абсолютно не розуміють ні природу, ні специфіку бізнесу.

Також портал Знай.ua писав, що уряд буде змушений ввести жорсткий карантин: Милованов роз'яснив, як врятувати бізнес. За словами Мілованова, врятувати бізнес зможе тільки розроблена урядом система субсидування.