У Києві нічний клуб Queen повернувся до звичайного життя і приймає десятки відвідувачів, незважаючи на обмежувальні заходи в рамках карантину по коронавірусу. Про це повідомляє телеграм-канал «Україна зараз».

Зазначається, що відкриття клубу відбулося на початку травня, «під шумок» ослаблення карантинних заходів у столиці. Однак у постанові уряду нічого не говорилося про дозвіл нічним клубам відновлювати свою роботу.

«Не зважаючи на заборону, клуб Queen у Києві працює і приймає десятки гостей. На кадрах від 15-16 травня видно, що в клубі багато людей - заповнені всі столики і танцпол», - пишуть у телеграм-каналі, додаючи, що «більшість відвідувачів були без засобів захисту і не дотримувалися соціальної дистанції».

Фото: «Україна зараз»
Фото: «Україна зараз»
Вечірка в клубі Queen, Київ

При цьому клієнти клубу твердили про те, що дуже раді поверненню бурхливого нічного життя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В самому клубі повідомлення про порушення карантину поки ніяк не коментують.

Нагадаємо, Може б з ринками так? Кабміну треба було тільки день, щоб дозволити роботу Епіцентру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пальчевський пояснив, як "дармові" маски з Китаю потрапили в Епіцентр - "Всім за гроші, йому безкоштовно".

Також Знай.uа писав, що Епіцентр повністю оплатив рейс Мрії, який зустрічав Зеленський - коментар.