У мережі опублікували ролик, на якому видно, як вулицями української столиці розсікає неймовірно дорогий кортеж. І нічого, що складався він всього з двох автомобілів: ціна все одно приголомшує.

Так, на відео, опублікованому в Instagram-пабліку luxcar_of_ua, видно дві машини. Одна з них - це Bentley Bentayga, коштує така крихітка близько 400 тисяч доларів (майже 11 мільйонів гривень).

"Який автомобіль би поставили для супроводу Bentley Bentayga? Або Volkswagen Passat CC відмінно справляється зі своєю роллю?" - задається питанням автор публікації.

Нещодавно на вулицях української столиці увагу перехожих привернув червоний Ferrari 599 GBT Fiorano Mansory Stallone. Їх на всю країну лише два. У публікації йдеться, що обидві машини потрапляли в ДТП, і тому їхню "зовнішність" трохи модифікували.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тим часом в мережі з'явилися фото унікальної машини ЗАЗ, яка коштує, як нова іномарка. Власник так відтюнінгував "Запорожець", що його вже важко відрізнити від італійського спорткару.

Легендарний ЗАЗ-968М 1981 року випуску зроблений в стилі ретро 1950-1960-х років. Головна його фішка - обтічний кузов купе, завдяки чому авто стало таким схожим на спорткар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві помітили унікальний ретрокар 1968 року, на такому каталися тільки рок-зірки і президенти

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові засікли унікальний колекційний BMW

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві помітили гламурну "крихітку" в рожевому