У Києві комунальники вирішили не чекати, поки висохне калюжа посеред дороги, а зробити розмітку «в обхід». Відповідне фото опублікували городяни в соціальних мережах.

Як повідомляється, диво-розмітку нанесли на пішохідному переході в Дніпровському районі столиці, на вулиці Курнатовського. Там посеред проїжджої частини після дощу утворилася величезна калюжа.

Малюючи "зебру" на переході, дорожні служби вирішили, що чекати, поки калюжа висохне – занадто довго. Тому працівники намалювали лінії переходу навколо тимчасової "водойми".

Кияни з гумором відреагували на дивну ситуацію - в соцмережах калюжа перетворилася на "озеро безпеки", "кордон добра і зла" і "адаптацію до змін клімату по-київськи".

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У "Київавтодорі" вже пообіцяли виправити курйозну розмітку, як тільки погода дозволить – чекають, поки висохне калюжа. Провину за неправильну розмітку поклали на фірму-підрядника, що виконувала роботи.

"Співробітники дорожньо-експлуатаційного управління вже ліквідували просідання асфальту. Сьогодні там нанесуть по-новому дорожню розмітку. Раніше її неякісно завдала підрядна організація. Тепер підрядник зобов'язаний повторно переробити свій рахунок", - пояснили комунальники.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило.