У Києві плюшеві ведмедики окупували балкони висотних будівель. Про це повідомили в телеграм-каналі «Ху*вий Київ», публікуючи відповідний знімок.

На оприлюдненому фото-Історична будівля, розташована на вулиці Васильківській. На відкритих балконах цього будинку розташувалися величезні плюшеві ведмеді, які нібито зайняті своїми власними справами, і не звертають уваги на здивованих городян.

Така затишна інсталяція приємно здивувала киян, подарувавши їм осінній настрій у прохолодний вечір. В цілому на балконах будівлі розмістили 14 величезних іграшок – кожен ведмедик приблизно з людини зростом.

"Не знаю, хто це організував, але він - молодець. На тлі всієї ху * ні, що відбувається в місті, величезні ведмедики на балконах, хоч трохи піднімають настрій. Гуляв Васильківською», - пише в описі фотознімку автор під ніком "Dima110".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Дніпрі сусід-Плюшкін отруює життя сусідам: "мотлох, таргани і антисанітарія"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові пенсіонерка перетворила квартиру на звалище, у медиків потемніло в очах: "сміттєва королева"

Також «Знай.uа " писав, що Киянин з бридким "хобі" перетворив життя дружини і сусідів на пекло- " щури і таргани розповзаються по будинку"