У місті Біла Церква, що на Київщині, чоловік повідомив про викрадення дитини. Однак, прибувши за викликом, правоохоронці зіткнулися із несподіваним відкриттям. Про це повідомили у поліції області.

Повідомлення від громадянина надійшло до правоохоронців приблизно опівдні. Чоловік стверджував, що бачив, як на вулиці Марії Раскової невідомі зловмисники на білому авто марки Volkswagen схопили дитину та затягнули до машини.

Швидко оглянувши прилеглу територію, поліцейські не виявили жодного авто, яке б підпадало під опис. Тоді патрульні вирішили перевірити заявника – вирушили за адресою, з якої було зроблено повідомлення. Там вони виявили чоловіка, який перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Виявилося, що це й був заявник. Він підтвердив, що повідомляв про викрадення дитини, однак насправді ця подія трапилася на його очах… у фільмі, який містянин дивився нещодавно.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Поліцейським жарт виявився не до смаку – вони склали протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП.

Раніше повідомляли, довірливі українці масово потрапляють на нову схему карткових шахраїв.

Як повідомляв Знай.ua, у Києві схопили банду нахабних злодійок: одна відволікає, друга грабує.

Знай.uа писав, у Львові двоє ув'язнених зважилися на втечу з колонії-дві роби, гавкіт собак і колючий дріт.

Також відомо, що жодних цукерочок, просто хапають і тягнуть —викрадачі дітей поміняли стратегію.