У 2018 році Департамент з питань державного архітектурно-будівельного контролю заборонив будівництво готелю на Андріївському узвозі, 14-16. Шостий апеляційний суд скасував заборону.

Так, у постанові зазнчається, що інспекція Департаменту порушила терміни проведення перевірки, повідомляють Наші гроші.

"Апеляційний суд як завжди шукав зачіпки лише по формальних ознаках… Забудовнику рано святкувати перемогу, це ще не результат і не кінець судових процесів", – заявили у ГО "Громада Андріївський Узвіз", учасники якого судяться із забудовником.

Компанія "Маркон" мала великі плани на Андріївський узвів: тут мав з`явитися готель Mercure Andreyevskiy заввишки 29 метрів. Його будівництво розпочали у 2012 році, спершу хотіли звести споруду на 9 поверхів у псевдоісторичному стилі. Та швидко будівництво спровокувало акції протесту.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Небайдужі кияни заявляють: забудовник зруйнував частину Замкової гори та "понівечив" вулицю Фролівську, спричинив руйнівні процеси у сусідніх будівлях.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Києві після чергового урагану комунальники прибирають дерева, що впали. Деякі з них впали вкрай невдало – придавивши собою автомобілі.

Також Знай писав, що біля синагоги в Івано-Франківську впало дерево. Через сильну зливу, яка пройшла у Франківську в ніч з 5 на 6 жовтня, біля входу в місцеву синагогу впало дерево. Рослина впала прямо перед входом. Стовбур і гілки прибирали комунальні служби.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині чоловік загинув страшною смертю в лісі - впало і розчавило.