У Києві фірма Express безпідставно евакуювала машину, припарковану під будинком, яка не створювала жодних перешкод. Назад свою машину власниця отримала розбитою.
Про це жінка розповіла в пабліку "Автомобільний Київ" у
Facebook.
"Машина стояла ціла, без єдиної подряпини, не брала участі в жодній ДТП, припаркована під будинком, не створювала ніяких перешкод, в місці, де завжди припарковані авто. Коли я вийшла, на її місці вже стояв інший автомобіль",- пише Таня Тутунару.

Важливо, що фірма Express не укладала договір з КМДА, а отже, не має ніякого права евакуювати автомобілі.

"Вони настільки знахабніли, що під'їжджають, швидко підхоплюють автомобіль і швидко не дотримуючись нічого, ні правил (несуться з великою швидкістю по крайній лівій смузі з вантажем, багато хто бачив по Києву таку картину), ні протоколу евакуації (немає інспектора, свідків, просто лежить в машині пачка з протоколами), не закріплюють автомобіль (наслідки на фото), немає страховки на вантаж", - зазначила постраждала.

Жінка додала, що попросила представників фірми показати їй дані страхової компанії, на що їй відповіли, що ця інформація конфіденційна. На огляд авто юрист приїхав не з експертом зі страхової служби, а з представником фірми Express.

"Протокол за що забрали мою машину з фото фіксацією і свідками я також досі не бачила. Express повністю відморозилася",- констатувала киянка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Києві ледь не повторилася трагедія Одеського " Токіо-готелю"

Як повідомляв портал "Знай.uа", небезпечний обгін вантажівки закінчився перевернутою на дах Audi, відео

Також, "Знай.uа" писав, що рідкісну Pagani Zonda C12 S зняли на евакуаторі в розбитому стані, мільйони на вітер