У мережі показали ролик з чоловіком, який ходить по Києву голий. Його не бентежить погода на вулиці.

Таким чином, повідомляється, що цей хлопець був помічений на вулиці Григоренка в Києві. На вулиці в цей час приблизно 8 градусів тепла, початок листопада. Тобто, досить прохолодно.

На хлопця з одягу тільки штани і легке взуття. Верхній одяг відсутній.

Нелегкі часи настали, і хлопець вирішив мабуть почати економити на зимовому одязі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Все, що відбувається було знято на камеру очевидцями.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на вулицях Києва був помічений голий чоловік. Намагався здивувати оточуючих.

Мотив такого вчинку невідомий. Сталося все це у вівторок, 27 жовтня. На Лівому березі перехожі помітили голого чоловіка, який просто розгулював вулицями.

Очевидці зняли все це на камери своїх смартфонів, і опублікували ролик в соціальних мережах. Він вже встиг розлетітися по різних новинних порталах столиці.

Нещодавно Знай передавав, що 45-річний фітнес-тренер Олексій Волков жорстоко побив 33-річну Ольгу на Київщині, історія набула розголосу і з'ясувалося, що рахунок його жертв йде на десятки, дві з яких загинули за дивних обставин.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Запоріжжі молоді хлопці познущалися над дорослим чоловіком. Зв'язали скотчем і пішли за петардами.

Також Знай писав, що на Волині бродить чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили і пограбували. Чоловік розповів, що просив допомогу у священнослужителів, але йому відмовили. Тому він пішки дійшов до Луцька.