Стало відомо про те, що в столичному метро знову помічені величезні черги. Ось вам і тисячі заражень.

Таким чином, повідомляється, що в столичному метрополітені скупчуються величезні черги поруч з ескалаторами і турнікетами.

Ролик одного з таких днів з Київської підземці опублікували на сторінці «Київ Оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Є і хороша новина. Незважаючи на те, що дистанція не дотримується зовсім, в люди в підземці все таки ходять в масках.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Києві тепер буде сильніше контролювати в громадському транспорті. Про це заявив мер Віталій Кличко під час чергового брифінгу.

В першу чергу мова йде про метрополітен. У київській підземці люди досить часто порушують карантин. Не дотримуються дистанції, а також не носять маски.

Стежити за цим тепер буде Муніципальна охорона.

Такі посилені заходи контролю допоможуть забезпечити безпеку пасажирів. Він також відзначив той факт, що велика частина заражень відбувається саме в громадському транспорті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.