У понеділок, 9 листопада, в Києві на Виноградарі з вікна шостого поверху випала людина.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, НП сталася близько 8 ранку на проспекті Правди. Постраждалим виявився 18-річний хлопець, який відкрив вікно, щоб покурити і випадково випав.

"З вікна шостого поверху через власну необережність випав 18-річний хлопець. На щастя, він живий, швидка доставила його в лікарню. Він уродженець Сумської області. Його друзі, які були свідками події, кажуть, що він курив, нахилився і випав з вікна. Зараз ми перевіряємо цю інформацію", - розповіла прес-секретар Подільського управління поліції Києва Ганна Страшок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, у Києві молодий чоловік викинувся з вікна гуртожитку. Він був викладачем одного з київських вузів. Перед самогубством вчитель залишив прощальну записку.

Як повідомляв портал Знай.ua, 27 жовтня на Закарпатті повісився 15-річний курсант військового ліцею. Жахливу знахідку виявила мати загиблого, коли повернулася з роботи.

Також портал Знай.ua писав, що студент Львівської національної музичної академії вчинив самогубство. Хлопець вистрибнув з 6 поверху гуртожитку.