В Києві на вулиці Михайла Донця (район Відрадного) зоорятувальники спіймали щура, "який намагався пробратися в квартиру через сантехнічні комунікації".

Як повідомляє Команда порятунку тварин у Києві на своїй сторінці у Facebook, подібні випадки відбуваются нерідко, особливо у період похолодання і дезінфекції підвалів - це змушує "підземних" мешканців шукати більш сприятливі умови для життя. На жаль людей, їхні оселі частенько і стають тими самими умовами.

І хоча зоорятувальники тактовно не уточнюють, звідки саме проліз непроханий гість, можемо припустити, що таки з унітазу.

В одному з гіпермаркетів Франківська знайшли мертвих тварин.
В гіпермаркеті "Епіцентр" в Івано-Франківську зоозахисники виявили куточок з тваринами, де побачили травмовану шиншилу і мертвого папугу. Зоозахисники попросили персонал надати ветеринарну допомогу шиншилі. Однак співробітники "Епіцентру" відмовилися це зробити. Потім на місце інциденту викликали наряд поліції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у зоні відчуження засікли стадо здичавілих корівок

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі судитимуть шкуродера, який угробив таксу

Також, "Знай.uа" писав, що "Єгипетський злодій" позбавив харків'ян врожаю капусти