У Києві швидка допомога не могла потрапити на виклик до хворого через припарковані посеред дороги автомобілі. Про це повідомили у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"Як можна паркувати свою машину таким чином? Автомобіль швидкої допомоги ледве проїхав, а що було б, якщо пожежа? Шановні водії, хоча б іноді замислюйтеся", - пише автор повідомлення.

Відзначається, що інцидент стався в Києві, на вулиці Данченка, 5.

«У нас мало людей, які думають про інших, на жаль! А от якби швидка їхала в квартиру до того горе-паркувальника і не встигла, о, тут вже смороду було б ого-го. А так, не до нього, та й все, його не колише!", "У таких випадках поліцію і Евакуатор викликати, нехай потім шукає де", "Досить прийняти закон, який дозволяє рівняти боки таким упирям і ще зобов'язує їх оплачувати ремонт комунального транспорту», "Я тут живу, мені нада", «Тому завжди треба сміливо різати колеса, і обливати зеленкою машину. Треба рятувати людей", - обурюються кияни.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Набудують ЖК без паркінгів, а винні водії, ви ніби не з Києва, в цьому місті скрізь такий пі*дець з паркуванням», - заперечують їм інші.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі автохам влаштував покатушки на вулиці з одностороннім рухом - " пре проти течії"

Як повідомляє портал «Знай.uа», київські школярі засиділися на канікулах і вирушили на пошуки екстриму – на самокат, і під колеса

Також «Знай.uа " писав, що неадекватний харків'янин оплатив поїздку в таксі кулею замість грошей