У Києві розшукують жінку, яка 3 листопада пішла з дому і досі не повернулася. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук зниклої проводить Голосіївське управління ГУ Національної поліції.

За інформацією правоохоронців, розшукується безвісти зникла громадянка України 35-річна Рудь Надія Іванівна.

Жінка 1985 року народження народилася в селі Матяшівка Обухівського району Київської області, а проживала за адресою: місто Київ, вулиця Лятошинського, 4-А.

Зазначають, що 3 листопада цього року вона вийшла з місця проживання і дотепер додому не повернулася. На дзвінки не відповідає, не дає про себе знати жодним іншим способом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Прикмети зниклої безвісті: виглядає на 35-37 років, 186 сантиметрів зросту, худорлявої тілобудови, з овальним обличчям, темно-каштановим волоссям до плечей, прямим носом, карими очима, дуговидними бровами, тонкими губами, прямим підборіддям.

Скрін, відео YouTube
Скрін, відео YouTube

У жінки також є особлива прикмета: на зубах вона носить «брекети».

На момент зникнення була одягнена у чорний светр, джинси темного кольору, чорні кросівки.

Тим часом на Львівщині рятувальникам вдалося знайти речі Датківа Олесія Олексійовича, який зник безвісти у четвер, 29 жовтня. На жаль, знайшли пока тільки речі.

Нагадаємо, раніше У Києві пропала розгублена пенсіонерка в сукні в горошок: "Мамочко, знайдись!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Тернопільщині шукають пенсіонерку в зеленій хустці-йшла в сусіднє село і пропала

Також «Знай.uа " писав, що Під Львовом зник чоловік з проблемами психіки-старенький батько благає про допомогу