У Києві трапився дивний інцидент – у вікно квартири на п’ятому поверсі постукали серед ночі. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, все трапилося на вулиці Шумського, приблизно о другій годині ночі. За словами жінки, вона з родиною мешкає на п’ятому поверсі, тому стукіт у вікно посеред ночі був дуже несподіваним.

«За вікном чувак (я не знаю, як його ще назвати), просить його впустити. Перша реакція була відчинити і впустити, бо впаде. Він тримався лише за гачки для ящика для квітів. Чоловік зупинив мене від "порятунку чувака". Викликали поліцію», - написала жінка.

Вона додала, що поліція прибула через п'ять хвилин.

«За цей час чувак ледве тримався за гачки, просив відкрити вікно і видихав пари алкоголю, які було чути навіть через закрите вікно, і лаявся з кимось внизу», - продовжує потерпіла.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Прибувши за викликом, правоохоронці спробували зняти чоловіка з вікна, однак той спробував від них втекти по сусідських балконах. Поліцейським таки вдалося затримати порушника, через кілька годин його вивели з будинку у наручниках.

Скрін, відео Facebook
Скрін, відео Facebook

«Добре, що діти спали міцно. З’ясувалося, що у чувака була біла гарячка, забрали в психіатрію. Насправді, вночі смішно не було. А зараз це комічно. Ще й чувак виявився молдаванином», - повідомила киянка.

«Карлсон повернувся!», «Незаконно народжений син Карлсона, який живе на даху?», «По очах бачу, не чаю попити хотів», - коментують ситуацію городяни.

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася в "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, очікуючи рідкісних маршруток

Як повідомляє портал Знай.uа Тернопілян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину

Знай.uа писав, що В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус"