У метро Києва парочка пасажирів наочно продемонструвала, як не треба поводитися в громадському транспорті. Про це написали у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Відео інциденту було знято на "червоній" гілці метрополітену в районі станції «Берестейська». Як зазначається, молоді чоловік та жінка із масками, спущеними на підборіддя, лускали соняшникове насіння посеред вагону. При цьому лушпиння вони «культурно» спльовували у пакет.

"Максимальний рівень жлобства досягнуто. Тепер можна сміливо повертатися додому", - зазначають автори відео.

«Також їхав в цьому вагоні, так о*уїв від подібного жлобства, що цигарка випала з рота і трохи пивом не вдавився...», «Це ще не найстрашніше в нашому суспільстві. А той, хто зняв, зауваження зробив!? Більше б толку було, ніж від вашої зйомки тут», «Напевно, треба було їм матюкатися на весь вагон, кидати лушпайки на підлогу, обпісяти все навколо і в кінці почати битися між собою... Тоді все було б в нормі?», - дивуються кияни.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

«Як добре що я перестав їздити в громадському транспорті, а то завжди хтось поруч чавкає, шморгай, смердить», «Хоч не на підлогу плювали, і на тому спасибі!», - додають інші коментатори.

Нагадаємо, раніше Київська Троєщина перетворилася в "зомбіленд" - українці годинами снують в чергах, очікуючи рідкісних маршруток

Як повідомляє портал Знай.uа Тернопілян змусять ходити пішки, не дивлячись на пом'якшення карантину

Знай.uа писав, що В Дніпрі бидло-маршрутник накинувся на пасажирів з кулаками "пі**уйте на тролейбус".