У Києві у всю йде будівництво двох нових станцій на Виноградар, поки що всі роботи ведуться чітко за графіком.

Про це в п'ятницю, 6 листопада, під час брифінгу заявив чинний мер Києва Віталій Кличко. Градоначальник показав відеоролик, на якому робітники прокладають тунель у напрямку "Сирця" від майбутньої станції "Мостицька".

"Представники "Київметробуду " запевнили, що в повному обсязі отримують фінансування від міста. І роблять все, щоб у грудні 2021-го ми відкрили дві нові станції метро на Виноградар", – заявив Кличко.

Він додав, що паралельно робітники бетонують тунелі від станції "Мостицької" до "Проспекту Правди". На сьогоднішній день вже змонтували більше 100 метрів перегону.

"Щодо тунелепрохідного щита "Галина" – саме так він називається-ми запустили його півтора місяці тому. Цей комплекс вже пройшов 280 метрів у напрямку станції"Сирець". Зараз він вийшов на проектну потужність, і приблизно за п'ять місяців прокладе тунель в напрямку станції "Сирець" довжиною в 1300 метрів", – пояснив мер.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Кличко переміг на місцевих виборах 2020 і знову став мером Києва.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко назвав умову локдауну в Києві через коронавірус. Щодня ставляться рекорди за кількістю хворих, і все більше людей потребує госпіталізації.