Жахлива історія сталася в Сквирському районі Київської області, де випадкові грибники виявили тіло 36-річної жінки і повідомили в поліцію.

Правоохоронцям знадобилося небагато часу, щоб з'ясувати: загибла - уродженка Одеси, вона перестала виходити на зв'язок з рідними відразу після того, як продала свою квартиру в Одесі. Як йдеться в повідомленні прес-служби поліції Київської області, на продаж квартири жінку вмовив знайомий. Після того, як договір був оформлено, чоловік призначив зустріч у Києві.

Приїхавши нібито на прогулянку в ліс, чоловік ромської національності накинувся на одеситку, роздягнув і задушив. Тіло сховав під ковдрою. Відморозок забрав всі гроші з продажу квартири, і автомобіль підпалив: щоб не залишалося доказів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За ті пару днів, поки копи шукали вбивцю, чоловік купив декілька нових автомобілів і парочку смартфонів. Пізніше слідство з'ясувало, що нещасну напоїли клофеліном перед поїздкою в ліс.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство", яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

У загиблої жінки сиротами залишилися двоє маленьких дітей.

Нагадаємо, раніше Під Києвом знайшли тіло усміхненого чоловіка, дива не сталося-запхали в сумку і закопали

Як повідомляє портал «Знай.uа» Молода Дніпрянка влізла в петлю на дитячому майданчику, очевидці посивіли: "висить!"

Також «Знай.uа " писав, що Коханий не відповідав з липня, причина змусила дружину посивіти: "Задушила власна мати"