У Києві врятували собаку, яку бездомні спробували зарізати і з'їсти. Тварину доставили в клініку Алден Вет, зараз у нього є все необхідне.

"А поки з хлопцями виїжджаємо в ліс, де її знайшли, на прогулянку. Хто хоче і не боїться, пишіть",- пишуть в пабліку dtp.kiev.ua на Facebook.

У Деснянському парку перехожі виявили бездомних, які зарізали собаку і збиралися його з'їсти. Захоплені на місці злочину невідомі зникли. На щастя, поранення собаки виявилося не смертельним. Її врятували. Зараз для малюка підшукують господаря.

"Також шукаємо псу новий будинок! Це хлопець, молодий, півроку, середнього розміру. Віддаємо після одужання і тільки після перевірки сбу набу гру цру. Під контроль Антонова. Допомогти фінансово: 5169360001200595 Отримувач платежу: НІКОЛЕНКО НАТАЛІЯ з питань 0937713333 Антонов", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На опублікованому відео (21+, людям зі слабкою нервовою системою перегляд категорично не рекомендується!) у Telegram-каналі "Київ Оперативний" можна помітити перелякану тварину, у якої видно рана в області шиї. Очевидці заявляють, що собаці перерізали горло. Потім жінка проходить трохи далі і фіксує людей, які вже залишали місце події. Вона, ймовірно, злякала їх і їм вдалося втекти.

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі ні подряпини

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом дитина знайшла дивний предмет і позбувся руки: "Мама, що це?"

Знай.ua писав, 12-річний хлопчик заліз у турбіну літака і застряг: не зміг вибратися, все заледеніло.