У Київській області цієї ночі, з 4 на 5 листопада, невідомі пошкодили пам'ятний знак, встановлений у Парку Слави. Про це повідомляють у місцевих соцмережах.

Як повідомляється, пам'ятний знак присвячений Героям Небесної Сотні, загиблим на Майдані взимку 2014 року.

Цей пам'ятник був встановлений через кілька років після подій на Майдані, і знаходиться біля храму Української Православної церкви. Знак являє собою карту України з відірваним Кримом, а також фігури, в яких вгадуються загиблі учасники Революції Гідності.

Цього разу зловмисники не тільки пошкодили сам пам'ятник, а й зірвали державний лад, який знаходився біля нього. Наразі правоохоронці розшукують винуватців акту вандалізму.

Додамо, що в місті в даний час ведуться роботи з облагороджування площі Небесної Сотні, на якій ще рік тому знаходилася автостоянка. Тепер там встановлено новий пам'ятник.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що вдова героя АТО розповіла українцям про наболіле, сил немає терпіти.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Школярки станцювали тверк на могилі героїв АТО і пустили сльозу на всю Україну

Також, "Знай.uа" писав, що Львівщина в жалобі через загиблого під Харковом земляка, сльози рікою