За 2020 рік на алеї Героїв Небесної Сотні (колишня вулиця Інститутська) прокурори та слідчі встигли провести понад 30 експериментів.

Про це розповіли в Офісі Генерального прокурора, передає УНН.

Все це відбувалося у рамках справи розстрілів на Майдані 18-20 лютого 2014 року "з метою визначення географічних координат місць отримання поранень, а також ведення стрільби (секторів) за участю відповідних спеціалістів та експертів”.

У ГПУ зазначили, що планують провести ще понад 200 експериментів, одна з важливих умов - погодні умови мають бути максимально наближені до тих, що були у лютому 2014 року.

“У зв’язку з цим терміни завершення слідчих експериментів залежать від багатьох чинників і не можуть бути спрогнозовані”, — відповіли в Офісі Генерального прокурора.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що вдова героя АТО розповіла українцям про наболіле

Як повідомляв портал "Знай.uа", Школярки станцювали тверк на могилі героїв АТО і пустили сльозу на всю Україну

Також, "Знай.uа" писав, що Львівщина в жалобі через загиблого під Харковом земляка, сльози рікою