Стало відомо про те, що в київському метро посилять контроль за карантинними обмеженнями.

Таким чином, повідомляється, що в Києві тепер буде сильніше контролювати в громадському транспорті. Про це заявив мер Віталій Кличко під час чергового брифінгу.

Метро, скріншот: YouTube
Метро, скріншот: YouTube

В першу чергу мова йде про метрополітен. У київській підземці люди досить часто порушують карантин. Не дотримуються дистанції, а також не носять маски.

Стежити за цим тепер буде Муніципальна охорона.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Без масок пасажирів пускати не будуть.

Такі посилені заходи контролю допоможуть забезпечити безпеку пасажирів. Він також відзначив той факт, що велика частина заражень відбувається саме в громадському транспорті.

За останню добу в столиці було зафіксовано рекордну кількість хворих-856 нових випадків. 17 пацієнтів померли.

А всього в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 420 617 випадків зараження. За добу зафіксували 9 524 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 176 404 пацієнтів. За останню добу видужало 7 536 осіб, 199 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.