У Києві можуть розгорнути нові койкомісця для хворих на коронавірус у лікарні «Феофанія». Про це повідомляє LB.ua.

Як зазначається, така можливість обговорювалася на нараді в Офісі президента. За словами шеф-редакторки видання Соні Кошкіної, цю ідею підтримали президент Володимир Зеленський та прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Однак знайшлися і ті, хто виступив категорично проти.

«Прозвучала ідея віддати під епідемічні потреби «Феофанію». Там тисяча ліжок, достатньо кисню і укомплектований персонал. Ні копійки бюджетних грошей і ніякі «мобільні шпиталі» розгортати не потрібно. Тобто, як ні копійки? Додаткових. Бо сама по собі «Феофанія», плюс відомча поліклініка на вулиці Верхній, «тягнуть» на рік близько 600 мільйонів наших з вами гривень», - написала Кошкіна.

Наразі додамо, що Київська клінічна лікарня «Феофанія» підпорядкована Державному управлінню справами, і саме там лікуються українські нардепи.

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай.ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.