Мер Києва Віталій Кличко одужав від COVID-19. Про це він повідомив під час традиційного брифінгу з приводу епідеміологічної ситуації в столиці.

За словами самого Кличка, після повторного тестування на коронавірус він отримав негативний результат і вже вийшов на роботу.

Також столичний градоначальник повідомив, що почувається добре.

Нагадаємо, що донедавна мер Києва працював віддалено - з будинку, де перебував на самоізоляції, оскільки захворів коронавірусом. Перше тестування показало, що Кличко все ще був хворий і міг заразити оточуючих другий тест виявився негативним і дозволяє меру повернутися до своїх прямих обов'язків.

Нагадавши, у МОЗ попередили про похибку тестів на Covid-19.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, застуда, грип або коронавірус, українцям показали шпаргалку з головними симптомами.

Також Знай. ua писав, що робити, якщо у мене діагностували COVID-19, лікар все розклав по поличках.

Крім того, мер Києва Віталій Кличко назвав умову локдауну в Києві через коронавірус. Щодня ставляться рекорди за кількістю хворих, і все більше людей потребує госпіталізації.