У Києві на Північному мосту обірвалася Контактна тролейбусна лінія. У зв'язку з цим всі тролейбуси стоять в обох напрямках. Про це повідомляють у спільноті «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

"На Північному мосту стався обрив контактної тролейбусної лінії. Тепер всі тролейбуси стоять в обидві сторони", сказано в повідомленні, опублікованому на сторінці в соцмережі.

У комунальному підприємстві "Київпастранс" поки ніяк не коментують ситуацію. Інформації про обрив на сайті відомства немає, як і даних про те, коли відновлять рух тролейбусів по мосту.

Також нагадаємо, що у зв'язку з пандемією коронавірусу кількість пасажирів у транспорті обмежена. На тлі раптового похолодання транспорт ще й проїжджає повз, ігноруючи замерзлих киян. Розсерджені городяни готові з кулаками накинутися на горі-водіїв.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садового звинуватили в мерзенній афері з комунальним транспортом: "в обхід ProZorro"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Буряк пустив школярів Запоріжжя в тролейбуси безкоштовно-вибори на носі

Також «Знай.uа " писав, що Кернес прокотився на новому тролейбусі і застукав" голих " харків'ян на гарячому