У київському метро помер пасажир. Врятувати його не вдалося, повідомляють у спільноті "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

На опублікованому відео видно, що людині, яка втратила свідомість, робили непрямий масаж серця до приїзду швидкої, однак це не допомогло. Точно так само не знадобився і дефібрилятор.

Зазначається, що надзвичайна подія сталася на станції "Майдан Незалежності".

"Поліція стоїть осторонь, не допомагає. Вони ж повинні проходити курси з надання допомоги чи ні? Бідна людина...", "Шкода людини. Була очевидцем сьогодні. Сподівалася ввечері прочитати інформацію чи врятували? Але ні. Співчуття близьким", "Дефібрилятор на місці. Але він допоможе, тільки якщо у людини є фібриляція або тріпотіння», - пишуть кияни.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях дівчина, яка була очевидцем того, що відбувається, повідомила, що поліцейські не діяли – вони по черзі підміняли жінку, яка надає першу допомогу потерпілому. Вона ж попросила людей розійтися, щоб дати більше повітря чоловікові.

Нагадаємо, раніше у Львові шумахер збив дитину і підло втік, малюк у комі - родичі записали термінове відеозвернення

Як повідомляв портал " Знай.ua" у Тернополі жінка випала з автобуса просто під колеса.

Також " Знай.ua " писав, що у Києві п'яний "шумахер" зніс зупинку з людьми.