У Києві пізно ввечері 20 червня чоловік на автомобілі марки Volkswagen Golf на величезній швидкості протаранив автобусну зупинку, на якій перебували люди. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що інцидент трапився на вулиці Лаврухіна в Деснянському районі столиці.

«На Лаврухіна автівка в‘їхала у зупинку громадського транспорту. Пішоходи хотіли влаштувати самосуд. Прибуло три наряди поліції і огородили місце ДТП», - пишуть автори повідомлення, публікуючи відповідні відеокадри.

За словами свідків, автомобіль через перехрестя летів на червоне світло і гальмував уже в конструкцію зупинки, яку перекинув на бік. На щастя, дивом вдалося уникнути жертв.

На Лаврухіна автівка в‘їхала у зупинку громадського транспорту. Пішоходи хотіли влаштувати самосуд. Прибуло три наряди поліції і огородили місце ДТП. Інформація про потерпілих встановлюється.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 20 juni 2020

Одразу після скоєного ДТП очевидці події витягли водія з машини та ледь не влаштували йому суд Лінча. Водій одразу почав стверджувати, що за кермом був не він, а хтось інший – за його словами, він лише пасажир.

«Тут відос прилетів із тим створінням, що було за кермом. Бухе в хламіну. Воно мурчить, що було пасажиром. Нормально навчився на відосах активістів з ютуб», - додають у спільноті.

Обережно! Нецензурна лайка! Тут відос прилетів із тим створінням, що було за кермом. Бухе в хламіну. Воно мурчить, що було пасажиром. Нормально навчився на відосах активістів з ютубу🙈 Про ситуацію тут: https://kyivoperativ.info/other/na-lavruxina-avtivka-v%D1%97xala-u-zupinku-gromadskogo-transportu-pishoxodi-xotili-vlashtuvati-samosud-pribulo-tri-naryadi-p/

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 20 juni 2020

Тест на алкоголь показав рівень у 2,01 проміле, що перевищує допустиму норму вдесятеро.

«Заплатить смішний штраф і буде далі кататися, поки когось не зіб'є. Потім за хабар відкупиться і не сяде. Все як завжди. Хоч би пом'яли його...», - зазначають у коментарях до повідомлення українці.

Нагадаємо, раніше Зайцеву і Дронова випустять? Винуватець смертельного ДТП у Харкові штурмують Верховний суд

Як повідомляє портал «Знай.ua» Загинуло 6 осіб - Верховний суд остаточно вирішив долю Зайцевої та Дронова, які вчинили резонансне ДТП

Також «Знай.ua» писав, що "Щоб стала поступливішою": засуджену на 10 років Зайцеву використовують небезпечні рецидивистки