З неділі, 1 листопада, в Україні на 15% знизилася вартість проїзду у вагонах першого класу швидкісних поїздів Інтерсіті.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби "Укрзалізниці". Так, за оприлюдненими даними, "Укрзалізниця" планує конкурувати з авіатранспортом, тому буде міняти ціну на квитки в залежності від дня тижня і дати поїздки. Наприклад, квиток в перший клас обійдеться дешевше у вівторок, при цьому доведеться платити більше, якщо подорож запланована на п'ятницю або вихідні дні.

"Після 15-відсоткової знижки, вартість проїзду у вагонах 1 класу Інтерсіті + стане конкурентною з авіатранспортом", - йдеться на сайті Укрзалізниці.

Крім того, з 2 листопада закрито продаж квитків із залізничних станцій Берегово, Волосянка-Закарпатська, Великий Березний, Кострино, Перечин, Ставне, Ужгород, Пологи, Сарата, Кулевча, Славута-1, Шепетівка на ряд поїздів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще