Стали відомі нові подробиці смертельної ДТП на Майдані Незалежності.

Таким чином, повідомляється, що сім'ю, яка постраждала в цій аварії, після огляду лікарів відпустили додому. Про це повідомив прес-секретар Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Вона також каже, що крім двох загиблих жінок, постраждала ще й сім'я, яка складається з чоловіка, жінки та їх п'ятимісячної дитини.

ДТП на Майдані / фото: Поліція Києва
ДТП на Майдані / фото: Поліція Києва

Після госпіталізації виявилося, що у дорослих є мимовільні садна, а у дитини траса голови.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після того, як лікарі їх оглянули, вночі п'ятниці, 30 жовтня, вони самостійно поїхали додому.

Нагадаємо, що дане ДТП сталося вдень, 30 жовтня.

Водій автомобіля Land Rover, за попередніми даними, втратив контроль, і виїхав на пішохідну зону, в натовп людей. Загинуло дві жінки.

65-річний водій автомобіля Range Rover Юрій Назаренко, якого в будівлю суду доставили на каталці, свою провину визнав і пообіцяв виплатити компенсації постраждалим. Адвокат підозрюваного Юрій Мартиненко додав, що сторона захисту цілком задоволена рішенням суду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Оболонському районі Києва водій Porsche, не впоравшись з керуванням, виїхав на тротуар, де врізався в електроопору.

Як повідомляв портал Знай.ІА, у Києві невідомі крадуть колеса з автомобілів.

Також Знай.ІА писав, що у Києві ледь не повторилася трагедія Одеського "Токіо-готелю".