У мережі з'явилася інформація про те, що в Києві завелися "любителі" собачатини.

Про це повідомили очевидці в групі "Київ Оперативний " у Фейсбуці".

Повідомляється, що нелюдів засікли в лісі на Воскресенці.

"У лісі на Воскресенці в ці вихідні люди знайшли осіб, які їли собаку. На жаль, цим негідникам вдалося втекти. Може хтось їх пізнає?",- написав автор.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Інформація перевіряється.

Обережно! Відео +21.

Нагадаємо, неприємний інцидент з алігатором трапився в американському штаті Міссісіпі. Двометровий монстр з'їв таксу на очах у її господині. Інцидент стався на фермі Лейлані Розенбаум. Жінка каже, що гадки не мала про небезпечну рептилію, яка живе поруч.

За її словами, вона повела своїх собак на прогулянку і вирішила зайти на пасіку, щоб збирати чорницю.

Її бігль пішов за нею, а такса побігла в бік озера. Незабаром після цього з берега долинув гучний дивний хрускіт і собака завила.

Жінка вирішила, що собаку лягнув сусідський осел, поспішила на допомогу і виявила, що таксу схопив алігатор. Спочатку собака намагалася вирватися з Щелеп хижака, але марно. Після того, як Алігатор занурився у воду, такса перестала рухатися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Довелося пришивати-чоловік з ноги "вирубав" 4-метрового монстра, який напав на його пса

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Запоріжжям дворова кішка мало не розірвала домашнього пса-кігті в пащу, шерсть дибки

Також «Знай.иа " писав, що У Києві неадекват відкусив батькові палець, вибив собакою вікно і пошматував чоловіка ножем - " якби 2020 був людиною…"