У Києві неадекватний чоловік без видимої причини посеред вулиці вдарив жінку. Пояснити причини свого вчинку він адекватно не зміг, пишуть у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Друзі, вам не здається, що подібних неадекватів якось побільшало на вулицях? Цей, наприклад, просто так вдарив жінку, бо йому щось там здалося», - зазначають автори посту.

В коментарях містяни зуміли впізнати неадеквата та повідомили, що він – пацієнт психіатричної лікарні.

«Лежить в лікарні Павлова! Б'є всіх підряд і пацієнтів, і медсестер, і лікарів! Його треба тримати і не випускати з психлікарні! Прізвище Сковпень Олександр!», - зазначає один із коментаторів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Їх дуже багато, мені вчора в торговому центрі під час спуску по сходах "таке диво" намагалося підніжку кілька разів поставити! А охороні торгового центру було наплювати», - додає киянка.

«Їх буде з кожним днем ​​ще більше... Ось і ефект закритих дурдомів...», «Навіщо таких взагалі випускати на волю, це ж гірше ядерної зброї, невідомо, що через пару хвилин йому в голову прийде!», - дивуються інші.

«Ця людина хвора. Йому потрібна допомога. А наш натовп, як зазвичай, готовий тільки розірвати. Коментують люди, у яких немає такої біди в родині. Тим часом, ментально здорові люди кожен день творять таке, що іншим далеко», - вважають українці.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що шахраї виманюють гроші українців від імені "Монобанку": обіцяють по 850 гривень на карту і вимагають особисті дані.

Також портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині шахрайка 200 разів "продавала" товар, якого не існувало.

Також портал Знай.ua писав, що на Київщині неадекват проломив голову товариша сокирою: "приїхали на заробітки".