На днях на Київщину у селі Вишеньки чоловік зарубав товариша, поки той спав.

Про це йдеться у сюжеті "Надвичайних новин". Закривавлене тіло лежало на підлозі під ліжком зі страшними ранами на голові – їх не менше десятка.

Друзі знали один одного багато років: родом з одного села на Рівненщині, разом працювали закордоном, а нещодавно приїхали на заробітки у Вишеньки – найчастіше працювали різноробочими на будівництві котеджів, яких тут чимало.

Чоловіки працьовиті, але не втрачали жодної можливості закласти за комір. Вони напідпитку скандалили ледь не щовечора.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше у Харківській області у селі Покровка правоохоронці викрили 48-річного чоловіка у вбивстві вагітної дружини. Повідомляється, 23 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з домоволодінь села Стара Покровка виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сповідь жінки про вітчима-насильника розриває серце: "Припинила молитися, коли…"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ревнивий чоловік по-звірячому зарубав сокирою нового коханця дружини, прихопивши з собою бійцівську псину

Також «Знай.uа» писав, що У Мукачеві жорстоко побили відому зоозахисницю, як себе почуває любителька пухнастиків